TOP 5 beste Fitbit, activity trackers en sporthorloges van 2018 waarmee je kunt zwemmen!

Veel mensen die sporten zweren bij hun draagbare activity tracker om hun beste fysieke output en steeds betere resultaten te garanderen. Zwemmers zijn geen uitzondering. Als je een zwemmer bent en een activity trackers, sporthorloge of  smartwatch wilt kopen waarop u kunt vertrouwen tijdens de baantjes die je zwemt of wanneer je gaat duiken in het diepe, bekijk dan deze TOP 5 beste activity trackers waarmee je kunt zwemmen.

NOTE! Alle activity trackers en sporthorloges die je hier te koop ziet en waar je mee kunt zwemmen zijn 1 voor 1 als Beste Koop getest en dus weet je zeker als je 1 van deze activity trackers of sporthorloges gaat kopen dat je absoluut de beste koop hebt. NOTE! Bij alle activity trackers en sporthorloges kun je de Nederlandse handleiding in PDF formaat downloaden.

Garmin Fenix 5 Sporthorloge

1.

Garmin Fenix 5 Sporthorloge - Grijs 2
Garmin Fenix 5 Sporthorloge Zwemmen

€ 549,-

Bekijk de VIDEO
 6 Reviews 
Sporthorloge Kopen
De Garmin Fenix 5 is een van de duurste sporthorloges die we hebben getest, maar hij is helemaal cool, helemaal te gek. De Garmin Fenix 5 sporthorloge heeft een database met meer dan 25 verschillende activiteiten die kunnen worden gemonitord, waaronder zwemmen in open water, wandelen, mountainbiken en zelfs parachutespringen. Zwemmers kunnen hun intervaltijd, slagen per lengte, tempo en afstand bijhouden.
Lees Meer...
Download Nederlandse Handleiding Garmin Fenix sporthorloge:
Download NL handleiding (810 downloads)

Garmin Forerunner 735 XT Sporthorloge

2.

Garmin Forerunner 735XT - sporthorloge 1
Garmin Forerunner 735 XT Sporthorloge Zwemmen

€ 349,-

Bekijk de VIDEO
 4 Reviews 
Sporthorloge Kopen
De Garmin Forerunner 735 XT traceert alle zweminformatie, inclusief slagfrequentie en slagen per lengte. Het werkt zowel in open water als in zwembaden, en het heeft ook een triatlon-volgfunctie.
Lees meer..
Download Nederlandse Handleiding Garmin Forerunner 735 XT sporthorloge:
Download NL handleiding (2472 downloads)

Garmin Vivofit 3 Activity Tracker

3.

Garmin Vivofit 3 Activity Tracker Zwemmen
Garmin Vivofit 3 Activity Tracker Zwemmen

€ 69,-

Bekijk de VIDEO
  22 Reviews  
Koop bij bol.com
De Garmin Vivofit 3 is een op pols gebaseerde activity tracker met een LED-scherm en een verscheidenheid aan opties voor het volgen van activiteiten. We vonden de Vivofit en Vivofit 2 leuk maar worstelden met nauwkeurigheid tijdens sommige fitness-tracking oefeningen. Ook het comfort mocht wel wat beter. Hoe de Vivofit 3 activity tracker er nu van af is gekomen? We hebben de Vivofit 3 fitness tracker naar de testlab gestuurd en de uitkomst was verassend goed.
Lees Meer...
Download Nederlandse Handleiding Garmin Vivofit 3 Activity Tracker:
Download NL handleiding (958 downloads)

Samsung Gear Fit2 Pro Activity Tracker

4.

Samsung Gear Fit2 Pro Activity Tracker
Samsung Gear Fit2 Pro Activity Tracker Zwemmen

€ 159,-

Bekijk de VIDEO
De Samsung Gear Fit 2 Pro is de nieuwste activity tracker van Samsung. Het zit boordevol functies en heeft een hoge prijs. Maar als het gaat om het bewaken van je gezondheid en conditie is dit apparaat dan een pro of een amateur? Lees meer voor de volledige beoordeling van deze premium activity tracker,
Lees Meer...
Download Nederlandse Handleiding Fitbit Flex 2 Activity Tracker:
Download NL handleiding (757 downloads)

Fitbit Flex 2 Activity Tracker

5.

Fitbit Flex 2 activity tracker Zwemmen
Fitbit Flex 2 Activity Tracker Zwemmen

€ 59,-

Bekijk de VIDEO
De eerste zwembad vriendelijke activity tracker van Fitbit. Het is geclassificeerd als waterbestendig tot 50 meter, zelfs in zout water, dus kan tijdens het zwemmen worden gedragen. Hij registreert automatisch wanneer je gaat zwemmen en in de begeleidende app - welke de beste is - kunt je de duur van je zwem- en verbrande calorieën kunt bekijken en controleren. Het volgt ook je stappen, calorieën en afstand.
Lees Meer...
Download Nederlandse Handleiding Fitbit Flex 2:
Download NL handleiding (732 downloads)
Download Engelse Handleiding Fitbit Flex 2:
Download EN handleiding (718 downloads)

Huawei Band 2 Pro Activity Tracker

Met hartslagfunctie | Met ingebouwde GPS | Geschikt voor zwemmen | Trackt oa: Wandelen

6.

Huawei Band 2 Pro Activity Tracker
Huawei Band 2 Pro Zwemmen

€ 69,-

Bekijk de VIDEO 1Bekijk de VIDEO 2
Het heeft de Beste Koop status. De slanke Huawei Band 2 Pro is accuraat, vol functies en comfortabel om te dragen. Het mist de soepele ervaring van duurdere apparaten, maar het is een goede prijs voor een goede en goedkope fitness tracker.
Lees Meer...
Download Nederlandse Handleiding Huawei Band 2 Pro Activity Tracker: 
Download NL handleiding (2022 downloads)

Garmin Vivoactive HR

Met hartslagfunctie | Met GPS | Geschikt voor onderwater | 43 reviews

Met de Garmin Vivoactive HR kun je alles bij houden en analyseren

De activity tracker heeft een ingebouwde GPS voor nauwkeurige meting van afstand, temperatuur, tijd, snelheid, tempo en andere waarden die zwemmers belangrijk vinden om te verbeteren.

Je kunt hier de volledige beoordeling lezen. Het is compatibel met Android- en iOS-apparaten en de batterij heeft een fatsoenlijke 8 dagen batterijduur.

Wil je de Garmin Vivoactive HR kopen? Klik dan op onderstaande link of bezoek de webshop voor meer informatie.

Bekijk VIDEO

Koop bij bol.com

Polar M600

Met hartslagfunctie | Met GPS Met caloriemeter | Geschik voor zwemmen | Stappenteller | Zonder trappenteller | Met slaapmeter | 43 reviews

De Polar M600 kost ongeveer € 219,- maar veel zwemmers rechtvaardigen de prijs met de topfunctionaliteit van het product.

De tracker kan de prestaties van een zwemmer (waterdicht tot 10 meter) meten via tempo, slagen, afstand, etc. en is waterdicht tot 30 meter. De Polar is compatibel met Windows, Mac, Android, iOS en Web. Dit apparaat is voor de echte atleet die op zoek is naar topprestaties. U kunt tot wel 13 uur batterijlevensduur hebben met Polar dus zorg ervoor dat u elke nacht oplaadt.

VIDEO

Polar M600 activity tracker bestellen

Koop bij bol.com

Polar M600 polsband kopen? Verkrijgbaar in de kleuren: Zwart en Wit

De polar M600 polsbandjes zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig en soepel kunststof. Het horloge bandje heeft een gesp sluiting en valt en voelt soepel om je pols.

Plaats een reactie