Xiaomi Mi Band 2 – Goedkope Activity Tracker

Xiaomi Mi Band 2 goedkope Activity tracker goedkoop beste koop
Featured Video Play Icon

Je zult deze fitness-tracker niet zien in een gewone winkel. De Xiaomi MiBand 2 kun je alleen online kopen. Het is goedkoop en heeft een ingebouwde hartslagmeter, maar is het de moeite waard om naar deze activity tracker te kopen?

Xiaomi Mi Band 2 Activity tracker
Xiaomi Mi Band 2 Activity tracker

€ 23,-

Bekijk de VIDEO
Download Nederlandse Handleiding Xiaomi Mi Band 2 Activity tracker:
Download NL handleiding (2344 downloads)

lees meer…

Garmin Fenix 5 Sporthorloge heeft indrukwekkend veel functies

Garmin Fenix 5 Sporthorloge

De Garmin Fenix 5 fitness-horloge is stevig en ontworpen voor multisport-tracking. Het heeft een ingebouwde hartslagmeter en maakt gebruik van zowel GPS als GLONASS voor het volgen van afstanden en locaties. Kan dit grote fitnesshorloge het flinke prijskaartje rechtvaardigen? We hebben het uitgedaagd om erachter te komen, dus lees onze volledige recensie voor meer informatie.

lees meer…

Garmin Vivofit 4 Activity Tracker

Garmin Vivofit 4 Activity Tracker
Featured Video Play Icon

Garmin Vivofit 4 – Goedkope Activity Tracker

Garmin Vivofit 4 activity tracker (met Nederlandse handleiding) is een om de pols gedragen activity tracker die alle basisfuncties vervult, zoals calorieën en stappen tellen. Indrukwekkend, Garmin beweert dat de batterij een jaar meegaat. Dus is het nauwkeurig en comfortabel genoeg en is het de moeite waard te maken om deze activity tracker te kopen? Om erachter te komen hebben we het op de proef gesteld en we onthullen alles in ons volledige overzicht.

Inclusief Nederlandse handleiding:
Download NL handleiding (2472 downloads)

Bestel hier de Garmin Vivofit 4 Activity Tracker

Koop bij bol.com

lees meer…

Alternatief voor Fitibit Charge 2 – Polar A 370 Activity Tracker

Polar A 370 Activity tracker kopen 2018
Featured Video Play Icon

Alternatief voor Fitbit Charge 2 – Polar A 370 activity tracker. De Polar A370 activity tracker bewaakt je conditie, slaap en gezondheid, en laat je weten hoe populair je bent door te synchroniseren met je mobiele meldingen. Het heeft een behoorlijk groot scherm en continue hartslag monitoring, Maar de echte actie gebeurt wanneer je de mobiele app start.

Polar A 370 Activity Tracker

Polar A 370 Activity Tracker Waterdicht

€ 169,-

Bekijk de VIDEO

Het heeft niet alles maar wel hartslagbewaking, slaap tracking en een solide ontwerp maken dit een behoorlijk felle concurrent van Fitbit’s vlaggenschip tracker de Fitbit Charge 2. Bovendien is er voldoende gelegenheid om je pols te pimpen met kleurrijke bandjes.

Download Nederlandse Handleiding Polar A 370 activity tracker:
Download NL handleiding (307 downloads)

lees meer…