Garmin Fenix 5 Sporthorloge heeft indrukwekkend veel functies

Garmin Fenix 5 Sporthorloge

De Garmin Fenix 5 fitness-horloge is stevig en ontworpen voor multisport-tracking. Het heeft een ingebouwde hartslagmeter en maakt gebruik van zowel GPS als GLONASS voor het volgen van afstanden en locaties. Kan dit grote fitnesshorloge het flinke prijskaartje rechtvaardigen? We hebben het uitgedaagd om erachter te komen, dus lees onze volledige recensie voor meer informatie.

lees meer…

Garmin Vivofit 4 Activity Tracker

Garmin Vivofit 4 Activity Tracker
Featured Video Play Icon

Garmin Vivofit 4 – Goedkope Activity Tracker

Garmin Vivofit 4 activity tracker (met Nederlandse handleiding) is een om de pols gedragen activity tracker die alle basisfuncties vervult, zoals calorieën en stappen tellen. Indrukwekkend, Garmin beweert dat de batterij een jaar meegaat. Dus is het nauwkeurig en comfortabel genoeg en is het de moeite waard te maken om deze activity tracker te kopen? Om erachter te komen hebben we het op de proef gesteld en we onthullen alles in ons volledige overzicht.

Inclusief Nederlandse handleiding:
Download NL handleiding (1605 downloads)

Bestel hier de Garmin Vivofit 4 Activity Tracker

Koop bij bol.com

lees meer…

Huawei Band 2 Pro Activity Tracker

Huawei Band 2 Pro Activity Tracker Zwemmen
Featured Video Play Icon

Met hartslagfunctie | Met GPS | Geschikt voor onderwater | Trackt oa: Wandelen

De Huawei Band 2 Pro is een van de nieuwste activity trackers van Huawei. Het heeft een indrukwekkende lijst met functies, waaronder een ingebouwde GPS en een hartslagmeter. Huawei beweert dat je ook per acculading een batterijduur van 21 dagen zult hebben. Dus is deze activity tracker een pro of een amateur? Lees onze volledige review om erachter te komen.

Huawei Band 2 Pro Activity Tracker

Huawei Band 2 Pro Activity Tracker

€ 69,-

Bekijk de VIDEO

Download Nederlandse Handleiding Huawei Band 2 Pro Activity Tracker:
Download NL handleiding (1299 downloads)

lees meer…

Activity Tracker Kopen met Nederlandse Handleiding?

activty tracker kopen met nederlandse handleiding

Het installeren en instellen van je activity tracker, stappenteller, smartwatch of fitness horloge is makkelijk mits er een Nederlandse gebruiksaanwijzing bij word geleverd. Bij onderstaande trackers kun je de Nederlandse gebruiksaanwijzing meteen (in PDF formaat) downloaden en lezen. Lijst Activity Trackers met Nederlandse handleiding Nederlandse Handleiding Downloaden Bekijk hieronder de lijst met activity trackers, stappentellers, … lees meer…

Alternatief voor Fitibit Charge 2 – Polar A 370 Activity Tracker

Polar A 370 Activity tracker kopen 2018
Featured Video Play Icon

Alternatief voor Fitbit Charge 2 – Polar A 370 activity tracker. De Polar A370 activity tracker bewaakt je conditie, slaap en gezondheid, en laat je weten hoe populair je bent door te synchroniseren met je mobiele meldingen. Het heeft een behoorlijk groot scherm en continue hartslag monitoring, Maar de echte actie gebeurt wanneer je de mobiele app start.

Polar A 370 Activity Tracker

Polar A 370 Activity Tracker Waterdicht

€ 169,-

Bekijk de VIDEO

Het heeft niet alles maar wel hartslagbewaking, slaap tracking en een solide ontwerp maken dit een behoorlijk felle concurrent van Fitbit’s vlaggenschip tracker de Fitbit Charge 2. Bovendien is er voldoende gelegenheid om je pols te pimpen met kleurrijke bandjes.

Download Nederlandse Handleiding Polar A 370 activity tracker:
Download NL handleiding (107 downloads)

lees meer…