Alternatief voor Fitbit Charge 2: Samsung Gear Fit 2 Pro

Alternatief voor de Fitbit Charge 2: Samsung Gear Fit 2 Pro GPS Activity Tracker. Als je activity tracker wilt kopen dat alle kenmerken van een fitness tracker heeft maar wat ook iets van een smartwatch in zich heeft dan is de Fit2 Pro een goed alternatief.

Inclusief Nederlandse handleiding
Samsung Gear Fit 2 Pro bestellen

Koop bij bol.com

Het heeft een groot, mooi AMOLED-scherm en ondersteuning voor apps zoals Spotify. De Gear heeft ingebouwde GPS, terwijl Charge 2 op je telefoon moet meeliften. De Charge 2 heeft een langere levensduur van de batterij maar dat prachtige scherm op de Pro maakt het een aantrekkelijkere apparaat.

Met hartslagfunctie | Met GPS | Geschikt voor onderwater | Hardlopen | Fietsen | Slapen

Nederlandse Handleiding

Ik vind het heel prettig als je ik bij mijn pas gekochte activity tracker of smartwatch een Nederlandse handleiding krijg. Want het instellen kan van je activiy tracker of smartwatch kan best wel een klus zijn als je de Engelse taal niet eigen bent en als er geen Nederlandse gebruikershandleiding bij word geleverd. Wij van Activity Tracker Kopen maken het makkelijk voor je door duidelijk te vermelden bij fitness tracker naar keuze of er al dan niet een NL handleiding bij zit. Zit deze er bij dan kun je hem hier meteen downloaden. Handig tocht?!

Nederlandse handleiding downloaden: (175 downloads)

Samsung Gear Fit 2 Pro 002 Rood

Samsung Gear Fit 2 Pro

Samsung Gear Fit 2 Pro kopen? Bestel hier de Samsung Gear Fit 2 Pro.

Inclusief Nederlandse handleiding
Samsung Gear Fit 2 Pro bestellen

Koop bij bol.com

(175 downloads)

Plaats een reactie