Apple Watch Series 3 Smartwatch

Apple watch 3 kopen? De Apple Watch Series 3 Smartwatch (horloge) bestaat in drie verschillende versies: de Apple Watch Sport, Apple Watch en Apple Watch Edition. Het enige verschil tussen de drie is het materiaal waarvan ze zijn gemaakt en de banden.

Voor sportactiviteiten zoals fietsen, raden we Apple Sport aan!

Apple Watch Series 3 Smartwatch Bestellen

Koop bij bol.com

Hartslag

De ingebouwde hartslagmeter aan de onderkant van het horloge is uitstekend. Het kan om de 10 minuten je hartslag opnemen en deze gegevens automatisch in de app Apple’s Health registreren. Bovendien controleert het je hartslag tijdens de gehele training constant, tenminste als je werkt met de originele Apple workout app.

Met de workout app van Apple kun je je telefoon thuis laten als je aan lichaamsbeweging doet. Het kan je afstand, verbrande calorieën en hartslag berekenen. Als je een afspeellijst hebt, kun je alleen fietsen met een Bluetooth-hoofdtelefoon en je horloge.

Voor cardio oefeningen, zoals fietsen, is de optische hartslagsensor extreem nauwkeurig. Dit in tegenstelling tot veel andere merken op de markt, waar veel onnauwkeurigheid ontstaat naarmate de training intenser wordt. Aan de andere kant, voor oefeningen zoals gewichtheffen, cross-training en roeien, is het Apple horloge niet zo precies.

Toch is de optische hartslagsensor niet de enige methode om je hartslaggegevens bij te houden. Je hebt twee andere keuzemogelijkheden: een borstband hartslagmonitor met Bluetooth instellen op uw horloge of een Bluetooth-sensor koppelen aan uw telefoon en een app van derden gebruiken zoals ‘Map My Fitness’

Apps

De app’s in je Apple Watch zijn geen op zichzelf staande apps. Het zijn de applicaties van je iPhone die ook op je horloge kunt gebruken. Je moet de app op je iPhone activeren om deze op het horloge te laten verschijnen. Het wordt dus allemaal uitgevoerd via de Apple Watch-app op de iPhone.

De activiteiten app is duidelijk, gemakkelijk en eenvoudig om mee te werken. Je krijgt het dagelijkse calorie verbruik samen met een trainingsdoel. Er zijn ook niet-actieve meldingen en ook een stil alarm. Alle activiteits- en fitnessgegevens worden gesynchroniseerd op je iPhone. Daarna kunt je je gegevens gedetailleerder bekijken.

De Apple horloge biedt bijna alle favoriete sport-apps. Je kunt trainingsroutines in via je polsband starten en stoppen en daarna je trainingsgegevens bekijken. Er zijn veel hardloop- en fiets-apps beschikbaar. Er zijn ook gezondheids- en fitness-apps zoals ‘My Fitness Pal’ en ‘Lose It’ die u kunt downloaden.

Banden

De bandjes voor je Apple horloge kunnen eenvoudig worden verwisseld en er is veel bandkeuzes waarmee je het uiterlijk van je Apple watch kunt variëren. Het horloge heeft een touchscreen op de voorkant en 2 fysieke knoppen aan de zijkant. De ene is een knop staat bekend als de digitale kroon, die je als een knop bediend en weke ook zo voelt door het subtiel klikken. De andere button aan de zijkant is een drukbutton en zo voelt deze ook aan. Op het scherm hebt je je wijzerplaat. Zodra je op de digitale kroonknop klikt, krijgt je toegang tot alle horloge-apps die zijn geïnstalleerd.

Op de wijzerplaat swipe je naar beneden om alle meldingen van je iPhone te bekijken. Als je vanaf de onderkant omhoog swiped, komt je naar in het overzicht scherm met kleine kaarten met informatie die je in één oogopslag kunt bekijken, welke afkomstig zijn van de apps die je op je horloge hebt geïnstalleerd. Daarbij kun je er de muziek mee bedienen voor iTunes, Spotify of welk muziekplatform je ook hebt.

Accu

De Apple Watch batterij gaat ongeveer anderhalve dag mee. Het heeft ook een zeer goede ingebouwde gyroscoop die je Apple horloge in slaapstand zal zetten als je hem niet gebruikt.

Fietsen opties

De Apple Watch wordt geleverd met twee fietsopties. De eerste is de Apple workout app. Maar je kunt net zo goed gebruikmaken van apps van derden. Voor trainingsafstand, verbrande calorieën en hartslag is de Apple workout app zeer nauwkeurig. De Apple-app geeft echter geen grafiek van je trainingsgegevens of je tempo. Je krijgt alleen een lijst met de gegevenspunten.

Het Apple horloge maakt gebruik van de GPS van je telefoon om je trainingsgegevens te verzamelen. Dat betekent dat je je telefoon bij je moet dragen tijdens het fietsen als je een service van derden gebruikt, zoals bijvoorbeeld Runtastic.

Apple Watch series 3 sporthorloge smartwatch

Apple Watch 3 kopen?

Apple Watch kopen? Bestel hier je Apple Watch Series 3 Smartwatch / Sporthorloge.

Inclusief Nederlandse handleiding
Apple Watch 3 Bestellen

Koop bij bol.com

Apple Watch 3

Ook verkrijgbaar in de kleuren: goudkleurig roze – zilver mistgrijs – grijs – zwart

Plaats een reactie