KiGO GPS horloge voor Kinderen. Waterdicht met Simkaart

KiGO is een slimme smartwatch met GPS voor kinderen. De KiGo smartwatch communiceert met de LOOX App op je mobiele telefoon. KiGO heeft een GSM ingebouwde simkaart wat er voor zorgt dat deze GPS horloge wereldwijd kan communiceren.

Bekijk onderstaande video over de KiGO waterproof GPS smartwatch voor kinderen

Hoe werkt de KiGO smartwatch voor kinderen?

Uw kinderen houden van spelen en lekker buiten op avontuur gaan. Als uw kinderen in de buurt aan het spelen zijn en je wilt even weten waar je kind is open dan de LOOX app op uw mobiele telefoon, klik op de locatie button en u krijgt meteen de locatie te zien waar uw kind aan het spelen is.

Als uw kinderen nog buiten aan het spelen zijn maar het is etenstijd geworden en u wilt dat uw kind thuis komt om te eten klik dan via de LOOX app op de eten icoon en uw kind krijgt meteen een vermelding op zijn of haar horloge met de vermelding dat het etenstijd is.

Afneem beveiliging op de horloge

Als het horloge van uw kind plotseling van de pols van uw kind wordt afgenomen (of als uw kind de horloge verliest) dan krijg u meteen een melding op uw telefoon, inclusief de locatie waar de horloge verwijderd is en of verloren is gegaan.

Als uw kind hulp nodig heeft en of in een situatie verkeerd waarbij er gevaar is ontstaan  dan kan hij of zijn een de HELP button drukken. U krijgt meteen een ALARM vermelding (met een hard alarm geluid) op uw telefoon binnen waarna u meteen actie kunt ondernemen.

De KiGO smartwatch is klein en sterk

Deze kleine en sterke smartwatch horloge zorgt er voor dat uw kind veilig kan klimmen, spelen en zwemmen met een minimale kans dat de horloge kapot zal gaan.

Bestel hier de KiGO GPS waterdichte horloge voor kinderen

Koop bij bol.com

GPS horloge voor kinderen KiGO waterdicht met ingebouwde simkaart en Wifi
KiGO waterproof GPS horloge tracker kinderen met Wifi en GSM 2G/3G ingebouwde simkaart.

Plaats een reactie