Lezyne GPS Watch HR – Sporthorloge voor fietsen

Mountainbiker. Winnaar – Lezyne GPS Watch HR – Sporthorloge. We willen een apparaat dat niet uit elkaar valt bij het zien van een plens regen of een verre boomwortel. Lezyne GPS Watch HR is een horloge, maar het lijkt een beetje op een fietscomputer met een riem!

Lazyne GPS Watch HR Bestellen

Koop bij bol.com

Het is steviger dan de meeste alternatieven

Het ondersteunt energiemeters; ANT + en BLE-sensoren; en GLONASS en als u de Lezyne functietabel hieronder bekijkt, zult u zien dat deze een HEEL breed scala aan functies heeft.

Het grootste nadeel is de kleine omvang, maar je bent hier omdat je een horloge wilde en horloges zijn allemaal vrij klein! Het scherm is niet altijd geweldig in alle lichtomstandigheden. Aan de andere kant verbetert het rechthoekige scherm en de mogelijkheid om de grootte van sommige weergegeven gegevens te vergroten de leesbaarheid.

In sommige reviews lees je dat de Lezyne GPS Watch HR dat er een paar problemen waren toen het apparaat in eerste instantie werd uitgebracht. Firmware-verbeteringen die sindsdien zijn uitgebracht, hebben ertoe geleid dat Lezyne GPS Watch HR nu perfect functioneert.

Engelse handleiding downloaden: (158 downloads)

zyne GPS Watch HR - Sporthorloge - Incl. Hartslagsensor - Zwart Kopen

Lezyne GPS Watch HR

Lezyne GPS Watch HR – Sporthorloge kopen? Bestel hier de Lezyne GPS Watch HR – Sporthorloge.

Inclusief Nederlandse handleiding
Lezyne GPS Watch HR – bestellen

Koop bij bol.com

(158 downloads)
Lezyne GPS Watch HR sporthorloge

Plaats een reactie