TomTom Touch Fitness Tracker – TomTom Touch Activity Tracker Review

TomTom Touch Fitness Tracker – TomTom Touch Activity Tracker Review. TomTom introduceert de TomTom Touch. Dat is een nieuw product van TomTom omdat zij zich in eerst instantie meer richten op de sporthorloges / activity tracker /  fitness tracker band.

Bestel hier de TomTom Touch Fitness Tracker

De Touch heeft wel een schermpje met een hele simpele bediening. Het is anders dan een horloge maar je kunt er wel heel veel activiteiten mee meten onder anderen je stappen, calorieën, de afstand die je aflegt, aantal minuten dat je actief bent geweest en ook je slaap kan worden gemeten.

TomTom Touch HR Activity tracker incl. vet- en spiermassameter - Zwart - Large

Swipe functie en start en handige stop button

Om de activiteiten te meten, het is een start en stop functie, swipe je van boven naar beneden om een keuze te maken en dan klik je op de button voor het starten van de meting en als je wilt stoppen met de meting dan druk je nog een keer op de ronde button die onder het scherm aan de bovenkant van de tracker te vinden is.

TomTom Touch HR Activity tracker incl. vet- en spiermassameter - Zwart - Large

Er zit geen GPS in de fitness tracker, dat betekend dat de afstand die wordt gemeten een meer geschatte afstand is. Verder zit er ook een hartslag meter in en is hij waterdicht maar je kunt er niet mee zwemmen. Wel kun je er mee douchen (en ook als je buiten sport in de regen hoef je je geen zorgen te maken om het regenwater).

TomTom Touch HR Activity tracker meet vet- en spiermassameter

Het bijzondere aan de TomTom Touch is dat er een sensor in zit die je vet en spiermassa kan meten, via de MySport app die je op je smartphone hebt kun je het bijhouden en kijken of je activiteiten nu hebben of niet.

TomTom Touch HR Activity tracker incl. vet- en spiermassameter

De TomTom Touch smartwatch functies

In tegenstelling tot de Runner en Spark heeft de TomTom Touch wel een aantal smartwatch functies, dat betekend dat je kunt zien of er iemand belt of een berichtje stuurt. Je kunt het dan niet beantwoorden, daarvoor moet je je smartphone gebruiken.

Nederlandse handleiding

Voor heel veel mensen is het belangrijk dat er bij de fitness tracker een Nederlandse handleiding wordt mee geleverd zodat je makkelijk en snel je tracker kunt installeren en instellen naar jouw wensen. Bij deze tracker kun je de Nederlandse handleiding hier downloaden (en lezen in de Nederlandse taal) voordat je gaat kopen. Handig toch?!

De download link vind je hieronder:

TomTom Touch kopen?

TomTom Touch HR Activity tracker meet vet- en spiermassameter

TomTom Touch Fitness Tracker

Als je op zoek bent naar de beste goedkope activty tracker die net iets meer heeft dan kan ik je deze tracker van harte aanbevelen.

NL handleiding (278 downloads)

Bestel TomTom Touch

Koop bij bol.com

TomTom Touch Activity tracker bandjes

De Touch word standaard geleverd met een zwart bandje, maar er zijn veel meer kleuren bandjes die je kunt kopen om je fitness tracker op te pimpen zoals de kleuren lichtblauw, rood en paars.

TomTom Touch Activity tracker bandje - Lichtblauw - Small

TomTom Touch Activity tracker bandje - Rood - Small 2

TomTom Touch Activity tracker bandje - Paars - Small

Bekijk hier de (gekleurde) bandjes voor de TomTom Touch

 

Plaats een reactie