Wil je de beste met ingebouwde GPS?

Wil je de beste Fitbit, activity tracker, sporthorloge of smartwatch met ingebouwde GPS kopen? Bekijk dan onderstaande Top 5 Beste Koop GPS Activity Tracker, GPS horloge en GPS smartwatch van 2018.

NOTE! Alle activity trackers en sporthorloges met GPS die je hier te koop ziet zijn 1 voor 1 als Beste Koop getest en dus weet je zeker als je 1 van deze GPS activity trackers of sporthorloges gaat kopen dat je absoluut de beste koop hebt. NOTE! Bij alle GPS activity trackers en sporthorloges kun je de Nederlandse handleiding in PDF formaat downloaden.

Garmin Forerunner 935 Sporthorloge

Garmin Forerunner 935 Sporthorloge met ingebouwde GPS

€ 449,-

Bekijk de VIDEO
 7 Reviews 
Koop bij bol.com
Dit slanke en lichtgewicht horloge is echt geweldig voor een grondige loopanalyse en het bijhouden van activiteiten. Het geeft gedetailleerde informatie over hoe je loopt, zoals je paslengte, grondcontacttijdbalans en verticale verhouding. Het heeft een uitstekende ingebouwde GPS en meet zowel afstand als stappen zeer nauwkeurig.
Lees Meer...
Download Nederlandse Handleiding Garmin Forerunner 935 Sporthorloge:
Download NL handleiding (406 downloads)

Garmin Fenix HR 5 Sporthorloge

Garmin Forerunner Sporthorloge Zwemmen

€ 525,-

Bekijk de VIDEO
 9 Reviews 
Koop bij bol.com
Dit stevige fitness horloge zal niet voor iedereen zijn omdat het te groot is om geschikt te zijn voor dagelijks gebruik. Het is echter taai, duurzaam en een van de meest nauwkeurige apparaten die we hebben getest. De ingebouwde GPS houdt nauwkeurig afstanden bij, zelfs onder een dichte boomstronk. Het zit ook boordevol handige functies voor wandelaars.
Lees meer..
Download Nederlandse Handleiding Garmin Fenix HR 3 Sporthorloge:
Download NL handleiding (456 downloads)

Polar M200 GPS Sporthorloge

Polar M200 GPS Sporthorloge met ingebouwde GPS

€ 115,-

Bekijk de VIDEO
  116 Reviews  
Koop bij bol.com
Dit lichtgewicht multisport-horloge heeft een op de pols gebaseerde hartslagmeter, een accelerometer en een nauwkeurige GPS voor het volgen van afstanden. Het zou geschikt zijn voor een hardloper die zijn doel wil verbeteren of trainen.
Lees Meer...
Download Nederlandse Handleiding Polar M200 GPS Sporthorloge:
Download NL handleiding (421 downloads)

Garmin Vivosmart HR + GPS Activity Tracker

Garmin Vivosmart HR+GPS activity tracker
Garmin Vivosmart HR + GPS Activity Tracker met ingebouwde GPS

€ 164,-

Bekijk de VIDEO
Deze comfortabele activity tracker is niet ons hoogst scorende apparaat, maar je krijgt een heleboel fitnessgegevens. De Garmin Vivosmart HR + volgt de afstand nauwkeurig op met behulp van de ingebouwde GPS en kan de hartslag continu volgen via de geïntegreerde monitor.
Lees Meer...
Download Nederlandse Garmin Vivosmart HR + GPS Activity Tracker:
Download NL handleiding (512 downloads)

Polar M600 GPS Sporthorloge

Polar M600 - GPS Sporthorloge Ingebouwde GPS
Polar M600 Sporthorloge met ingebouwde GPS

€ 239,-

Bekijk de VIDEO
De Polar M600 sporthorloge heeft een op de pols gebaseerde hartslagmeter, versnellingsmeter, gyroscoop en ingebouwde GPS. Het is niet ons best presterende GPS -smartwatch maar het scherm is geweldig en het scala aan sporten dat kan worden gevolgd is indrukwekkend. Het maakt gebruik van zowel GPS als Glonass voor een snelle en nauwkeurige locatiebepaling.
Lees Meer...
Download Nederlandse Handleiding Polar M600 GPS Sporthorloge:
Download NL handleiding (436 downloads)

Een reactie plaatsen