Xiaomi Mi Band 2 – Goedkope Activity Tracker

Je zult deze fitness-tracker niet zien in een gewone winkel. De Xiaomi MiBand 2 kun je alleen online kopen. Het is goedkoop en heeft een ingebouwde hartslagmeter, maar is het de moeite waard om naar deze activity tracker te kopen?

Xiaomi Mi Band 2 Activity tracker
Xiaomi Mi Band 2 Activity tracker

€ 23,-

Bekijk de VIDEO
Download Nederlandse Handleiding Xiaomi Mi Band 2 Activity tracker:
Download NL handleiding (2344 downloads)

Xiaomi Mi Band 2 – Beste koop

Deze activity tracker kun je online kopen en het is een goede en goedkope optie voor het tracken van basisactiviteiten. De Xiaomi Mi heeft een ingebouwde hartslagmeter, houd nauwkeurig de gegevens bij van al je fitness en beweging activiteiten en heeft een lange levensduur van de batterij. En dat allemaal voor minder dan € 30,- euro !!

Xiaomi Mi Band 2 Kopen?
VOORDELEN:
Goedkoop, comfortabel, nauwkeurig, lange levensduur van de batterij
NADELEN:
Geen geavanceerde fitness tracking, snel krassen, saaie app

Wat is het?

Een eenvoudige, om de pols gedragen activity tracker van het Chinese merk Xiaomi. Momenteel kun je de Xiaomi niet kopen op de UK-website. Maar gelukkig is deze wel bij andere leveranciers te vinden hier in Nederland. Je kunt hem dus gewoon kopen en deXiaomi tracker kost ongeveer € 23,- euro. Het heeft een ingebouwde hartslagmeter en Xiaomi beweert dat de batterijlevensduur maximaal 20 dagen is.

Hoe is het om te dragen?

Het ziet er niet uit als iets speciaals en zal zeker geen hoofden doen laten omdraaien. De band is klein en licht van gewicht met gladde randen. Hij blijft daardoor niet haken achter je kleding. De sluiting is discreet en zeer comfortabel om te dragen.

Inclusief Nederlandse handleiding
Download NL handleiding (2344 downloads)

Xiaomi Mi Band 2 Activity Tracker Kopen

Kopen

Plaats een reactie